Sangat Rindu.

Assalamualaikum.

Sebulan tinggalkan belog, kini kembali dengan wajah yang lebih gelap. Hahaha, ini semua kawad punya pasal. Tapi sungguh seronok. Pertama kali tinggal di kem, duduk sebilik 7 orang bersama kawan-kawan yang super best. Sekarang ini sibuk belajar undang-undang. Kalah budak universiti. Heeee.

Bolehlah singgah dan mula kembali komen belog kawan-kawan. Oh, I tak lupakan korang tahu! Tidak sama sekali.

Dan sebelum itu, I nak ucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua kawan-kawan yang beragama islam. Semoga RAMADHAN kali ini lebih bermakna dari yang sebelumnya. Tak mahu ponteng-ponteng puasa okay. (;

Heeeee...


Gelap kan kan? Hahaha.

15 comment:

alinac lover said...

eh..u p mana smpai gelap gtu dear??

Lan Bingka said...

selamat kembali nurul.. selamat berpuasa!

Nurul Harun said...

alinac lover ;

masuk kem trainning la dear..
hehehehe.. :)

Nurul Harun said...

Lan Bingka ;

Lan, thanks Lan. Selamat berpuasa ^^,

s h e e said...

welcome back sygs...uiks...transformasi abes ni...gelapnyew dear...huhuh...

hiro said...

makin cun..keh2

Hamzah Ian said...

haha.. gua dah lame tak kawad,.... malas punye pasal

enyheartsdiamond said...

selamat berpuasa sis :)

Nurul Harun said...

s h e e ;

hehehe. thanks aishah. tp gelap itu kan menawan? hekhek. ;p

Kaseh NazLieza said...

waaa...awt gelap sgt ni dik..

Nurul Harun said...

hiro ;

perli la tu kan? huh.

Nurul Harun said...

Hamzah lan ;

budak sekolah ke?

Nurul Harun said...

enyheartsdiamond ;

selamat berpuasa , eny.

Nurul Harun said...

Kaseh NazLieza ;

masuk kem la kak.. hehhe

enjoy said...

ssssssss.....!!!!!