Kelakar : Macamana Setiap Negara Berdebat Di Parlimen.

Assalamualaikum.

Okay, hello semua. Sihat? Harap semuanya baik-baik saja kan? Tak ada seorang pun yang mendoakan tidak baik pada dirinya sendiri kan? Tapi pada orang lain tak tahu la. Tutt. Tak mahu lebih-lebih. :)

Tadi, seperti biasa, jalan-jalan intai belog kawan-kawan. Hari ni jumpa 2-3 blog yang best untuk dibaca dan terus add letak kat blog list kat sebelah kanan belog I ini. :D

Hari ni saja nak share sesuatu yang menarik untuk yo'alls semua. Hahaha, gedik sungguh guna yo'alls. Ala tak apa la kan, sesekali gedik-gedik apa salahnya. Betul tak? Betul betul betul.. Okay, mari teruskan.

Sebenarnya, kejadian macam ini pun ada juga jadi dekat Malaysia, dan disebabkan I sayang Malaysia, jadi I tak mahu tunjuk. I tunjuk yang luar negara punya saja. Jum gelak sama-sama. :D

 
 Turkey
 Mexico

 South Korea
Ukraine
Russia
Italy
Taiwan
India
And last but not least, hehehe,
Japan

Nak tengok tak apa terjadi during political meetings in People Republic of China?
Aman..
Damai..
dan Tiada gangguan..


Hahahhaa. Okay, dah, tak mahu gelak banyak-banyak, tak elok. :p Okay semua, jaga diri, hiasi peribadi. Buhbye. 

6 comment:

saya_arief said...

kat malaysia cam na..??

Juz Wan said...

Ne dpt pic 2?????????
igt kt prlimen korea je ske gado..

jmpotview blog.....

Mr Kamikaze said...

Mcm2 saja yer...

phycrewz said...

hahaha~ lawak2 gak dorg ni..camna la mo jd contoh pd rakyat. kat Malaysia ni pun cam dh ada simptom2 dah camni.. em..(geleng2)

DiyanaMahad said...

funny~ :D

Frodo Baggins said...

kat malaysia wat silat kot!
hahahahhahahha


>>_____<<