Apa tajuk yang sesuai?

Assalamualaikum.

Selamat petang semua. Baru lepas layan Na O Mei kan TV3 tadi. Tengok online jer, sebab kadang-kadang tak sempat nak tengok kat rumah. Dengan kanak-kanak riang yang nak tengok kartun dekat channel 611, memang bahagia jadi budak-budak kan? Hehehe.

Tadi blogwalking. Singgah dekat blog Bro Hami ni. Dia buat entri yang bagi I sangat-sangat bagus la. Korang semua pergi lah singgah blog dia. Tak rugi. Sebab banyak entri dari dia yang buat kita berfikir. I suka juga baca entri yang dia tulis, sebab tak berat, lagi satu, walau isu yang dia bincangkan tu agak sensitif, tapi dia ada selitkan juga dengan jenaka. Kadang-kadang boleh ketawa sorang-sorang baca entri dia. :)

Sebenarnya tak tahu nak tulis apa. Idea tiada lah. Saja je pun nak update blog ni. Hehehe..

Eh jap, nak tanya, siapa yang tahu macamana nak ping blog/entri dekat Gengblogger? Boleh tolong tak?

4 comment:

cik EPAL said...

gb tak boleh masuk hari ni tak tahu la nape. huhu

enyheartsdiamond said...

setiap kli selepas sis updet entri..sis masuk je gengblogger..sis lihat di sidebar sebelah kanan..ada tertulis..

ping blog anda..

lepas tu..

pilih kategori..

n klik..PING :)

Darkbatman said...

gb gak yg best.hehe

DiyanaMahad said...

suke tgk nao mei jugek!