Tak Nak Kawan Kau!

Thank you so much untuk Orang Terengganu kerana membantu.
Thank you so much untuk Kakcik kerana membantu juga.


Semalam, ada la seorang kawan ni telefon tanyakan hal kat tempat kerja. Jawab macam biasa la. Sembang-sembang kejap, pastu tiba-tiba dia tanya sesuatu yang membuatkan I macam tercengang.


Kawan : Esok apa projek?

I : Projek? Projek apa?

Kawan : G genting nak?

I : (tercengang)

Kawan : Nak tak?

I : Buat apa g sana?

Kawan : Tidur sana la. Nak tak?

I : (tercengang lagi)


Apa hal la mamat ni. Kalau I ni makwe dia, tak apa juga nak ajak macam tu. Pakwe I pun tak pernah ajak I pergi tidur sana, I je yang selalu ajak dia. Hahahahh, bengong punya Nurul.


Kalau dah tahu perangai macam ni, nak kawan pun rasa macam malas. Bila dia call ke mesej ke mula la rasa cam malas nak jawab dan malas nak reply mesej. Kalau lagi malas, delete terus mesej tanpa baca!


Mari berangan sebentar!


I : You sayang I tak? (sila muntah)

Sayang : Hanya Allah je yang tahu betapa I sayangkan you.

I : Lepas ni, walau apa pun yang terjadi, jangan tinggalkan I ya? Walau apa pun yang terjadi. Boleh?

Sayang : (diam)




I dedicate this song to ; ALIF, i'll never let you go. Never..

2 comment:

sasha* said...

phewitt sweet :P

cik EPAL said...

tak nak kawan sudahhh :D