Christian Bale Yang Mantap

Hehhh, Assalamualaikum.

Uhhh, hari ni baru dapat tulis entry. Dekat 4 hari bz dengan kejer part time. Gila betul, sampai tidur pukul 5,6 pagi sbb nak siapkan kerja. Barulah saya tahu macammana susahnya mencari duit. Tapi bila dah dpt duit, shopping baju plakkk, hehhhh habes dh duit, ngeeeee, tapi macam tu la hidup seorang bujang kan kan, kihkihkih.

Hari apa ek, hari khamis hari tu lah, pergi tengok Terminator Salvation dengan kakak kat TS. Tengok midnight nye movie. Pukul 12. Fuh, memang mantap besh penuh dengan suspen dan mcm-mcm ahh, pendek kata, x menyesal tidur lambat, hahaha. Christian Bale sangat macho hensem hot dan mcm2 lg yg best lah. Sam Worthington pun handsome gak, aaaaaaa hensem hensemm. Dari 10 bintang, saya bagi 9.

Masa ni tengah tunggu nak masuk panggung.


Beli tiket pukul 10.30 kot. Ingat nak tengok yg pukul 11 punye, tp seat dh depan, takmo ah, kang patah pinggang. Last2 beli yang pukul 12. Lepas beli tiket, ahh tatahu nak pergi mana dh. Last2 saya ngan kaka pergi lepak dataran, hahah, port biasa. Lepak2 kejap, pastu singgah mekdi beli eskem, pastu kehulu kehilir, coz hilang arah sekejap. Pastu terasa plak nak makan cucuk2 yang jual tepi jalan tu, haa benti plak makan cucuk2 tu. Hadoi, asik makan je, mcmana la tak gemok!! Fuhhhh.

Pastuuuu.....




Dah nak dekat2 pukul 12, barulah g balik kat TS. Hahahaha, sengal betol.

Aaaaa, rindu dow kt dia ni.. Hishhhh.... ):

2 comment:

miEz haNeM said...

nice skirt:)

Adney said...

rindu? ape lagi.. nikah la.. hehe