Mari teman Nurul tengok wayang.

Assalamualaikum.


Pengumuman .


Ada sesiapa nak temankan Nurul pergi tengok wayang cerita Lagenda Budak Setan esok?


Kalau tak, Nurul tengok sorang-sorang saja la. 


Yeah, again....

48 comment:

nurul said...

huwaa
nurul!
kamu dok area mane??
saya juga mahu pergi menonton tp xde kawan,
encik tunang berada di KL, saya pula di JB..
jika anda area Jb boleh je kite tonton bersama!!!
sgt2 mahu tgk movie itu..
huuuu

alinac lover said...

aiseh...i kt kedah :(
klo x leh p same2

Muhammad Adam Rayyan said...

ala siannya tgk wayang sorang2. adam nak teman tapi nurul kena datang pikap adam kat umah nak? hehe, adam takde keta la..

tapi citer tu tak besh, adam tak minta hihihi!!!

Nurul Harun said...

nurul ;

aisey nurul. kalau mcm tu, saya pergi tgk wayang dgn encik tunang nurul la. hahaha.. minta kebenaran boleh? :p

Nurul Harun said...

alinac lover ;

aisey. jauh juga. tak boleh. :(

Nurul Harun said...

Muhammad Adam Rayyan ;

ala adam gedik tau. nak nurul pikap2 plak. ngada!

wahh. suka2 je ckp x best, belasah kang adam ni.

hekhek. ;p

hiro said...

nuyuuuuuuuu...sampai ati tak ajak..
nak teman22222...

Nurul Harun said...

hiro ;

eleyyy, hiro tu ye ye je..
nuyu sungguh ni..

hiro said...

demi u.i relaaaa...u beli pop corn..i beli tket..deal?

Nurul Harun said...

hiro ;

deal!

popcorn n air kongsi.
cantek?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku nak g gak...
huhuhuhu...

hiro said...

cantekkkk..

Nurul Harun said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ;

boleh. ajak makwe sekali okay? ;p

Nurul Harun said...

hiro ;

terima kasih heee

Lan Bingka said...

tengok jangan tak tengok..:)

Nurul Harun said...

Lan Bingka ;

jum Lan !

iqbalsyarie said...

esok ea keluar?wah

Lan Bingka said...

pegi la..
saya tunggu kat umah je..hehe ;p

Kaseh NazLieza said...

bestnyer..lma btol akk xtgk wyg...

Nurul Harun said...

iqbalsyarie ;

dh keluar tgk tghari td heee

Nurul Harun said...

Lan Bingka ;

ala Lan ni. nasib baik dh tgk. heee

Nurul Harun said...

Kaseh NazLieza ;

g la akak. ajak husband date kat panggung wayang heee

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, akhirnya sis pi teng0k ngan sape yer?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

takkan tgk sorang2 kot dik?

hehehhehe

Anne Boleyn said...

da dapat ke org nak teman?? hehe


p/s: tau tak pasal Mantera?? Jom tengok blog Anne Boleyn kalau nak tau. salam singgah. :)

Frodo Baggins said...

yeahhhh setan marii!!!
jom jom jom!


>>___<<

Nurul Harun said...

Azrai Ahmad Zamri;

tak ada kawan belog yg sudi teman sis. bro pun sama. hukhuk. ;(

Nurul Harun said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ ;

beginilah nasib kak. hukhuk.

Nurul Harun said...

Anne Boleyn ;

tgk sorang la , hana. heee

Nurul Harun said...

Frodo Baggins ;

pulakk daaaa

Syahid said...

Seronok sangat ke Budak Setan tu sampai ramai orang memperkatakan tentangnya??? Lepas tengok sila review please.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

jOm la cik notty :)

Nurul Harun said...

Syahid ;

shahid kapoor ke nieh. wow!

erm. review ya, saya bab2 review ni kurang mahir la. akan cuba . :) tq.

Nurul Harun said...

miss lolly a.k.a luvfareda ;

LAMBAT!

s h e e said...

alorr...da terlepas...nurul syg...jum set date baru...kite tgk muvee n mam cheese cake nk dear...

enyheartsdiamond said...

nak tgok dgn mr khong! rak pernah masuk panggung dgn mr khong lagi :))

kodok hijau the ghost writer said...

nak itut

Nurul Harun said...

s h e e ;

boleh. nnt tunggu aishah balik dr cuti okay? :D yeah.

Nurul Harun said...

enyheartsdiamond ;

seronoknya ada pakwe. heee. jealous akak!

Nurul Harun said...

kodok hijau the ghost writer ;

kodok lambat cam selalu...

eykameow :) said...

tersalah komen kat entry bawah plak tadi =__=" btw , tahniah sbb dah dapat keje... i ni je..masih nak cari keje lebih baik..hmm

[S]itie [B]Um [B]Um said...

saya2!!!!! tp sape belanje??? hehehe

Anne Boleyn said...

mn nurul ni..lm x update.. bz sngt ke dear? huhu

take care taww. :)

p/s : jom tengok video nota cinta episode 3 kat blog hana nak? :)

Nurul Harun said...

eykameow :) ;

takpe la eyka. slow2 ya. (:

Nurul Harun said...

[S]itie [B]Um [B]Um ;

dh habis masa la sis. HAHA.(:

Nurul Harun said...

Anne Boleyn ;

tgh stress la hana. ):

insyaAllah nnt nurul g tgk ya.

Frodo Baggins said...

wa rindu dia sangat tu bukan entry ke? wa nak komen dowh. hahahahhaa

Nurul Harun said...

Frodo Baggins

itu entri la frodo, tp nurul x open for comments. malasss. sbb nnt frodo mesti gelakkan nurul. blah ahh