CINTA.

Sesekali layan gambar lama-lama ni macam best je. Tersenyum-senyum dibuatnya. Ehee. Tak mahu type panjang2. Malas. ;p

Suka sangat gambar ni, Alisha nampak sgt nakal .!
Bb pula mcm biasa, muka nak seposen je, haha .!
Tersesat .! Sila abaikan .!
Gambar lama, masa ni Kaka ajak teman dia pergi main bowling kat Times Square dgn budak2 opis dia .!
Malam yang pergi jalan2 di DBKL. Kenapa Nana nampak cun .? Huh .!
Otw nak pergi tengok cerita The Ugly Truth .
Cantik sikit muka ....
Pergi makan Pizza dengan Kaka dan Nana .!
Muka I paling tak boleh blah .! :(
Apsal Nana nampak cun ni .! Ahhh .!
Adik perempuan dan lelaki bongsu .!
Suka .! Suka .! Suka .!
Suka juga dengan gambar ni .! Cumel pula budak nakal ini .!
Gambar raya tahun lepas. Muka innocent ohw .

1 comment:

chipsmore said...

alolololo..comel je semuaa ;)