Jangan Pandang Belakang Congkak.



Update.

Makin hari makin pelik. Makin hari makin matang kot?! Hehehe. Entah ape yang saya melalut ni. Well, hidup bukannya senang kan. Yeap. Kadang-kadang ape yang kita inginkan, kita tak akan dapat. Yup2!! Itulah kehidupan.

Cerita pasal Abg Posmen tu. Oh yeahh. Saya ingatkan cerah sampai ke petang, tp hujan pula. Aaaa, ape entah ayat pepatah tu. Lupa. Entah apa yang bermain dekat kepala otak nih. Huh. Sebenarnya, saya tak jadi pun keluar dengan Abg Posmen tu. Dia ada hal dengan keluarga dia. Well, i dont mind. Mungkin la ada kecewa sikit, sebab, u know, dia yang ajak, dia yang cancel, what the hell??! Hahahha, jaga bahasa ye. Tak baik cakap macam tu.

Tapi, walaupun tak jadi keluar dengan dia, saya tetap keluar juga. Keluar dengan adik @ NANA. Pergi jalan-jalan sambil shopping dekat Sg Wang. Saya tak shopping pun, sengkek, padahal baru dpt gaji. Huhuhu, duit keluar macam air! Kadang2 tu tak tahu mana pergi duit, tiba-tiba je lesap. Bukan sbb TOYOL ke ape, mungkin sbb kadang-kadang, kita tak sedar yang kita telah ...aahhh, susah la nak terangkan. Mungkin sebab saya BOROS kot. Oh yeahhh. What the.. Apsal asyik 'oh yeah' je. Huh. Senang hati ke ape??!!

Dah petang, ingat nak pergi tengok Transformer, tapi tiket memanjang habis. What the?? Tak ada chance langsung nak tengok. Mid night je ada, malas ahh nak tengok, esok kejer wehh, balik rumah tidur lagi best. Lain kali boleh tengok lagi kan..Yeahhh..!! Tapi bukan langsung tak jadi tgk. Bug @ NIK belanja tengok cerita JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK. Hahaha, serius cerita macam sengal. Macam hampeh, segala jenis macam la. Hahaha. Kelakar, tapi ending dia macam 'ntah pape' je. Tade motif. Huh. Boleh la kalau nak layan. Baik beli CD je, hehehehehehe.

Habis je tengok wayang, terus balik. Kaki pun macam nak patah, lenguhh. Huhh..Kat mata ni terbayang2 bantal peluk dengan selimut je......

@ Nurul Harun
3.30pm

1 comment:

aku.nana! said...

'Keluar dengan adik @ NANA'

akak tak bawak saye pun???ade adek lain eh...haha.

chill^^